Telefonkväll!

Kvällen har jag spenderat i telefon med Pappsen, storasyrran o Josefin, härliga samtal!:)

Imorgon blir det en ny dag med nya tag!


Dagens träning!

*Crosstrainer 35min

*Styrka mage

Till middag blir det Fransk fiskgratäng, pottis o sallad. Gott!



Jag är glad:)

Kom hem från stan för ett tag sedan. Har letat länge efter en varm o skön lång kofta nu till vintern o äntligen hittade jag en hel svart inne på gina för endast 199:)


-

 

Om jag kunde drömma..

Trötter!
Nu börja göra iordning sig. Ska på en informations grej som varar ungefär 2 timmar. Känns jobbigt, men det går väl fort hoppas jag.
Sedan ska jag nog förbi bibblan oxå en sväng o låna den andra Twiglight boken. Jag trodde aldrig att dom skulle vara så bra, men jag är alldeles fast vid första boken. Så till jul blir det att kolla första filmen som syrran har. Men jag veta tt den aldrig kommer att slå boken!


Dagens träning o lite shopping:)

* Crosstrainer 15 min

* Styrka 35 min (armar/axlar + lite rygg)

* Powerwalk 16 min


Sedan for jag på stan en stund. Köpte en julklapp till äldsta lillbrorsan, så nu är det inte mkt kvar som ska fixas:)
Köpte även en vit mössa från H&M för endast 50kr. Vet inte hur nöjd jag är med den, men den är bra o ha dom dagar man ska vara ute i snön där hemma hos familjen:)
Sedan köpte jag bara lite småsaker som kattgräs, kattsand, julgodis m.m.

-

 

-

 

1a Advent!


Vinden susar i advent
och vårt första ljus blir tänt.
Barn som har det svårt i världen,
Gud bevare dem på färden

Gym o julshopping:)

Idag körde jag:

* 20min powerwalk

*10min löpning (pga av jävla mjälltugg)
30min styrka ben/rumpa

Är rätt nöjd med dagens insatts, men hatar att jag alltid ska få så sjukt ont i sidan när jag springer. Det gör ju så att jag inte kan göra mitt bästa.
Hoppas bara att det försvinner snart.

Sedan gick vi på stan en sväng. Blev o julhandla lita. Jag köpte nämligen en vit adventsljusstake som vi ska ha i vardagsrummet i det låga fönstret:)


-

 

Hot!

Storhandlingen är klar för denna gång, skönt!
Pissvädret fortsätter. Höll på att förfrysa fötterna i mina söndriga vinterskor där ute i snöstormen. Kanske dags att inhandla ett par vinterskor?

Min lilla heting;)

En av mina ljusglimtar i livet


...

Blev lite julklapps inslagning igår.
2 mer än vad det är på bilden.


Godmorgon!

Lilla Mira kräktes igår kväll. Hmm.. Var säkert en hårboll. Så idag när jag ändå ska till stan o småshoppa lite inför  julklappar så ska jag nog förbi djuraffären o köpa kattgräs till henne. Kan ju vara bra:)

Hoff jag saknar familjen o djuren där hemma. Tänker på kaninerna o känner hur det hugger tag i hjärtat. Jag har snart inte träffat dom på 2 månader...:( Tyvärr så tror jag först att jag kan åka hem till jul, men funderar om jag ska hem en sväng innan dess iaf. Det är jobbigt att vara utan dom...
Saknar mina små pälstussar!



Berta o Zénit, Sommaren 2010



1 månad kvar till Julafton!


Julen 2008

En trött liten misse

Snart är lussebullarna klara:) Gjorde bara en halv sats idag, men ska köpa mer saffran här senare o baka en massa:) Middagen har jag oxå hunnit förbereda medan lussebullarna jäst. Idag blir det Korv i ugn, fullkornspasta o sallad. Ska bli gott:)

Haha måste ju bara berätta en sak om lilla Mira. Igår när jag låg i soffan o kollade på Desperate Housewives kom självklart Mira oxå o la sig i min famn. Hon låg där så fint o kollade på tv med mig. Helt plötsligt kände jag hur hennes huvud bara dunsa ner i mitt knä, hon somna!:P Hon måste ha varit riktigt trött när hon däcka sådär:P Sen låg hon där o gjorde grimaser medan hon drömde sött:)
Så söt hon e;)


Skumtomtar!

Gick ut i snöovädret, nu sitter jag här med ont i örat o huvudet o snuvig som fan. Nice... Kanske inte var det smartase jag gjort.

Men hur som helst så ska jag inte sitta här o deppa över det. Jag lyssnar på julmusik o ska börja baka lussekatterna nu, eller ska göra degen som sedan ska få jäsa innan jag sätter igång:)
Köpte ännu lite mer julgodis till min julgodissamling, denna gång blev det en till påse skumtomtar o marienne:)


Grattis!

Idag fyller min kära vän Josefin 19år!
Grattis på födelsedagen gumman!:)
Hoppas du får en underbar dag!



Får minnen när jag tänker på denna dag. När vi var yngre så spenderades alltid denna dag hemma hos josefin. Alltid lika trevligt o gott fika. Julstämmningen var även på topp.
Jag saknar dessa dagar.



24 November - Onsdag

Godmorgon!
Frukosten är i magen, idag blev det mkt fibrer, fiber havregryns gröt o fullkorns bröd. Då håller man sig mätt länge.
Där ute är det piss väder, blåser o snöar. Men ska nog ändå gå en sväng till ica idag för att handla lite, tex så ska jag handla ingredienser till lussebullar, fick sån lust att baka det:) Vill ju ha något "juligt" att äta till första advent ihelg:)






Abstinens...

..efter träning!
Har varit sjuk nu i exakt 1 vecka. Känner mig lite piggare än igår iaf, men ska vara hemma ännu imorgon. Sen på torsdag får jag se om det blir praktik för min del.
Stod i köket idag o gjorde benböj samtidigt som jag laga middag, bättre än inget alls.

Remember me



Har just sett denna underbara film!
sorgsen o vacker historia, absolut sevärd!

-

 

Underbara små liv!


















Kittel, Kittel...

Det blev ingen praktik idag för min del, o det är tur det för det är värre nu. Har nyst x antal gånger idag, o sovit i 3 timmar. Näsan kittlas som fan o ögonen vattnas pga det. Detta är den värsta fasen i en förkylning tycker jag. Jag har hellre feber än en kittlandes näsa.
Imorgon ska jag på information på arbetsförmedlingen om Jobgarantin för ungdomar. Det är obligatoriskt o jag vet att jag måste dit, men hur ska jag göra om jag fortfarande mår såhär när jag vaknar imorgon? Den är dessutom 2 timmar lång, ska jag sitta där o snora så länge o ha tårar som rinner från ögonen?
Uscha, ser inte fram emot det...

Har just ätit lunch o ska nog sätta mig o fortsätta se Kenza o Tyra show, tycker den är riktigt bra! Båda tjejerna är så härliga:)


Hösten 2008, mormors 70års dag!

1 julklapp mindre att inskaffa:)

Hämtade ut pappas julklapp igår från posten, riktigt fin må jag säga;)
Tror han kommer att blir supernöjd!

Nu är det inte många julklappar kvar att införskaffa. Blir nog att fixa lite mer denna vecka:)
Haha en av mina hyllor längst upp i garderoben är nästan full med bara julklappar o julgodis, man märker att jag älskar julen;)

Måste bara berätta att det är första gången, just nu, som jag ser Mira leka själv! Härligt!:D
Hon har hittat en sån där frigolitbit som man brukar få med i paketen när man beställer. SÅ hon har en fotbollsmatch i hallen;) Min fina lilla flicka<3

Sen måste jag säga att jag saknar min fina vän Josefin väldigt mkt!<3


-

 

Tillbaka i hamn!

Då är man hemma efter underbar helg med storasyrran:) Vi har haft det riktigt mysigt med massa prat o god mat, o en shoppingtur som jag kom tomhänt ifrån, det är konstigt för att vara jag:P

Här hemma möttes jag av glad katt, märker att hon saknat mig;)

-

 


Dagen i bilder










Drömmar!

Jävlar vad man drömmer när man är såhär på nytt ställe. Jag ids inte ens rabbla upp allt jag drömt, men sjukt är det iaf.
Har redan hunnit duscha o nu blir det frukost för oss. Vid 11 sätter vi oss på bussen in till stan för att äta gott o små shoppa lite om vi hittar ngt:) Halsen känns mkt bättre idag som tur är!:)
Nu ska jag gå till köket o hjälpa syrran med frukosten!


Gone...



Såhär legade jag i nån timma. Det enda som hjälpte mot huvudvärken var denna underbara "spindel". Nu har den försvunnit typ helt, känns skönt.

Hmm...


Värktabletter som ej fungerar!

Jävla huvudvärk som inte vill försvinna! 4 värktabletter har jag tagit idag, men har dom fungerat, nej! Spänningshuvudvärk måntro? Ska iaf ta o vila en stund medans syrran fixar med gardiner.

Ikväll blir det nog hemlagad pizza till middag. Ska nog ändå stå på hennes stepper idag en stund, känns som om det kommer behövas sen efter pizzan:P Har även varit ute en sväng o promenerat o sett oss om här i vännäs, eller Lovisa visa mig vad som finns.


Solen skiner!

Härligt väder! Men har då ingen lust att gå ut idag.
Förkylningen är fortfarande inte borta. Huvudvärk o kittel i halsen. Känner mig fortfarande trött även fast jag sovit 10 - 11 timmar.

Syrran är i skolan nu iaf, hon kommer väl hem vid kl 13 om jag har tur. Får se sedan vad vi hittar på idag. Det ska ju vara en idoltävlig här i vännäs idag o Lovisa ska kanske vara med där, men det beror på hur hon känner sig i halsen, så vi lär ju se.
Annars tror jag då att det blir en lugn dag idag, för imorgon då blir det en färd in till Umeå för lite shopping.

Nu ska jag ta en alvedon o sätta igång med disken som står där o väntar.


Vännäs:)

Är hos systeryster nu i Vännäs:) Riktigt mysig lägenhet hon har må jag säga, o katten har verkligen blivit vuxen nu, kände knappt igen lill pigan:)

Vi har då ätit gott o pratat en massa! Till middag blev det tonfisk sås, jasmin ris o god sallad. Till kvällsfika gjorde vi fruktsallad med glass till. Gott! Men ack så mkt man åt, så imorgon ska jag ta o träna lite lugnt. Syrran har en stepper som jag ska låna.


Nu far jag - mp3 är full med nya låtar!

Nu far jag till storasyrran!
Sen hur mkt uppdatering det blir därifrån får vi se:)


2007


2009

18 November - Torsdag

Nu ska jag börja göra iordning mig, kl 14 går bussen mot Umeå där syrran möter mig vid sjukan, sedan blir det att fara hem till henne o Dratzie:)


Dear John


Idag tog jag mig tiden o såg denna underbara film, Dear John. Jag älskar såna här romantiska filmer, så rekommenderar verkligen den! Tyckte dock att filmen slutade lite hastigt, lite så att man får fundera själv vad som kommer att hända, det gillar jag inte riktigt. Vill ha ett ordentligt slut.
Men ack så underbar!

Lite små shopping

Kom hem från stan vid 12 tiden. Hoff det var jobbigt att åka buss, o ansträngande att gå på stan. Men stannade inte länge, gjorde bara mina ärenden o så for jag hem.

Nu ska jag väl sätta igång med middagen.




-13 ute, jag kommer frysa ihjäl!

Känner mig fortfarande hängig, så idag blir det ingen träning för min del. Men ska in till stan en stund idag iaf. Hittade en julklapp till mig själv igår som jag bara måste köpa, hoppas på att den finns kvar oxå. Sen ska jag köpa lite godis till jul igen till min godissamling (kommer självklart dela allt godis med mina nära o kära, så köper sånt godis så alla tål), o så ska jag in i garn affären o köpa lite mera garn o en nål om dom har. Håller på att göra en julklapp för hand, tror det kommer bli jätte bra!:)
Jag älskar hantverk:)


-

 

Usch, blä, fyfan...

Det gick JÄTTE DÅLIGT idag på gymmet. Usch, har nog aldrig gått såhär dåligt. När jag satt på bussen till stan kände jag hur tröttheten o huvudvärk smög fram. Väl på gymmet blev jag yr, kallsvettades o kände mig helt slut i kroppen. Så dagens träning blev:

* Uppvärmning crosstrainern 13 min

Styrka 20 min
*Mage/Midja
* Rygg

Efter det gav jag upp, kroppen sa ifrån.
Så nu sitter jag hemma, har huvudvärk o känner mig trött/seg/slut i kroppen, ja alla vet hur det känns när man inte känner sig frisk. Håller på att tvätta kläder men vill egentligen bara ligga i sängen o sova/läsa bok.
Pratade nyss med syrran, hon kände sig inte heller riktigt frisk. Typiskt nu när jag skulle åka till henne på torsdag... så får se hur det blir med dom planerna...

16 November - Tisdag

Idag blir det att fara in till stan som vanligt för att träna, mage/rygg som gäller idag. Men ska först o främst äta frukost o lunch så jag orkar träna ordentligt:)

Beställde förresten även pappsens julklapp igår, kommer nog nästa vecka kan jag gissa, spännande;)


Dagens träning!

For in till gymmet idag. Hade inte riktigt den energin o kraften som jag skulle velat ha. Säkert pga att jag inte åt så mkt till frukost eller lunch.

* Uppvärmning löpbandet 15 min (10min löpning o 5 min powerwalk)

Styrka 40 min
* Axlar
* Armar
*Insida lår

* Löpbandet 15 min powerwalk

Jäklar vad jag körde hårt med axlarna idag, kommer säkert kännas imorgon;)


Julen är invigd!

Efter att legat på spikmattan ungefär 20 min o nästan försovit mig så blev ryggen mkt bättre. Fast när jag steg upp så var min höft knasig, kändes som om ena sidan var högra upp än den anra, kändes äckligt! Men det försvann o nu är jag bara lite öm i axlarna. Spikmattan gör underverk!

Nu har jag en glad liten Mira som springer runt här o testar att hoppa upp på nya ställen. Hon har minnsan blivit av med både tratten o stygnen o hon lyser upp av lycka! Hon har tvättat sig i nästan en halvtimma o gör allt hon inte kunnat göra med tratten på, tex krypa in i mina garderober:)

Nu ska jag förbereda mig inför ännu en färd in till stan. Den här gången blir det att gymma o troligtvis köpa lite små saker som ansiktsrengöring, pads osv.

Har invigt julen nu med julmusik!:)
Förra året började jag lyssna på julmusik redan den 4e November, nu sköt jag upp det lite, o det blev idag den 15e, mkt bättre datum tycker jag:)


Jullovet 2007, jag med syrrans katt Dratzie:)
Saknar henne!

Värk!

Vaknade med värk i bröstrygg o axlar, inte roligt! Är så less på ständig värk i ryggen. Det ska ju bli bättre när jag tränar, o visst jag tror det blivit lite bättre, men jag blir ju lätt så stel så till slut är det ju det som gör ont, även fast jag stretchar.
Så nu ska jag lägga mig på spikmattan en stund innan det blir dags för frukost o göra iordning sig för en färd till stan med Mira.


Farsdag & Audition!

Idag är det min pappas dag<3 Har just grattat honom o så hade vi ett trevligt litet samtal:)

Har även varit på audition idag igen för BodyJam. Nu är vi bara 2 st som vill bli instruktörer, den tredje hoppade av. Idag fick vi köra varsitt litet pass för varandra, haha o konstigt nog så hade vi valt samma låt:P Men annars gick det helt okej o till veckan får vi veta hur det blir. Så nu håller vi tummarna!

Imorgon kl 10.20 har lilla Mira tid till veterinären för att ta bort sina stygn. Hoppas att det har läkt fint så att hon får ta bort den där tratten.
Har haft lite söndagsmys med henne samtidigt som jag kollade på "Ensam mamma söker", tycker det programmet är så mysigt:) Mira hade oxå jätte mysigt, hon är som en liten bebis när hon kommer o lägger sig i ens famn. Hon somnar o så ser man hur hon drömmer. Sen helt plötsligt sträcker hon på sig o gäspar stort o lägger huvudet på mitt bröst o somnar om. Tror ni inte man smälter, går ju inte låta bli att le åt henne:)

Nej förra natten blev det inte så mkt sömn eftersom jag var tvungen att stiga upp o tvätta mina träningskläder som jag skulle ha idag. Stör mig på att jag tappat bort min vita sport bh, så har bara en för tillfället. Måste köpa en ny, eller så hoppas jag att jag får en i julklapp.

Jo måste ju bara tillägga att jag är så SJUKT nöjd över tatueringen så jag inte ens kan förklara det med ord! Den är vacker o när man tänker på vad den symboliserar blir det ännu vackrare!





Dans!!

Jag känner mig peppad till tusen! Vet inte varför, vill bara dansa o släppa loss till riktigt bra musik med bra bas!:) Kanske ska ta mp3:n o sätta på låten som jag håller på att göra en dans till lillsyrrans dansgrupp inför vårens dansföreställning. Har en bra början på den o det känns som om jag har bra med inspiration nu. Ska nog ta mig några minuter till det nu:)


Städtanten, det är jag det!

Städardag!
Känns bra att få det rent o fräscht. Har fått sova ut ordentligt inatt så det känns skönt:)

Nu blir det nog att fixa lite lunch innan jag ska fortsätta med städningen. Det är lite saker som ska föras upp till förrådet o så ska jag gå igenom min garderob hade jag tänkt. Den ser förjävlig ut:P


You are amazing, just the way you are!


Dagens träning!

* Uppvärmning löpbandet 15 min (10min löpning, 5 min powerwalk)

* Mage
* Rygg
* Bröst
45 min

* Crosstrainer 5 min

Små shopping på Solbacken:)

Hemkommen från solbacken!
Små shoppa lite o letade jobb, då får man hålla tummarna:)
Tar bussen till stan igen 13.30 för att fa till gymmet o köra bröst, mage/midja o lite rygg. O kondition såklart:)


Miras nya kattlåda.
Ville ha en sån här så jag kanke slipper dom där kornen på golvet + att det är fräschare med en sån här:)


Skumtomtar!!!:D
Lite mer till min julgodis-samling;)

Brr kyla...

Voi Voi, tänk om det varit lördag nu o man fått sova, skönt det hade varit! Men så är det inte.
Ska upp till solbacken o göra lite ärenden. Känns lite jobbigt eftersom man måste ta buss dit, så det går ju inte det fortaste. Men Mira behöver en kattlåda, kattmat o så ska jag kolla efter lite julgodis m.m. Så det är väl värt det:)

Nu ska jag hoppa in i duschen o sedan köra igenom BodyJam passet en gång så den sitter, See you later!:)


BodyJam 53

Ikväll har jag övat på BodyJam 53, låten "I can transform ya", har valt att köra den på söndag:)
Älskar höfterna;)



Dagens träning!

For till gymmet en sväng, nice;)

* Uppvärmning löpbandet 20 min (15 min löpning, 5 min powerwalk)

* Ben/rumpa (styrka) 45 min

* Crosstrainer 15 min

Peppad!:D

Oj vad peppad jag blev helt plötsligt på denna dag!
Kommer säkert förändras under dagens lopp:P Haha:P

Om en stund ska jag fara in till stan för att föra lite ärenden (som vanligt) o sedan blir det gymmet:) Idag ska jag köra ben o rumpa, o kondition förståss:) Bara av att jag äter nyttigare, håller mitt intag av kalorier o tränar så känner jag mig mkt bättre, bara på nån vecka så känner jag iaf resultat:) Härligt! Ska fortsätta så o få ännu bättre resultat!:)

Godmorgon vita värld!

Trött!! Det är vad jag är... Alldeles slut i kroppen, vill bara lägga mig o sova, funderar faktiskt på att göra det en stund till annars kommer jag aldrig orka med denna dag. Måste göra såna där tråkiga saker i dag, massa måsten, usch! Jag längtar till helgen då slipper jag tänka på sånt.

Fick min dvd o cd skiva från friskvårds igår. Så nu blir det att träna in en låt o sedan på söndag gäller det, då ska vi ha ett litet pass för varandra för att se vem/vilka av oss tre som ska få åka på utbildning med 17e, 18e o 19e December till Stockholm:)
Jag säger bara en sak, jäklar vad besviken jag kommer bli om jag inte fixar detta!


-

 

Världens bästa Mamma o Pappa!

Hade ett riktigt härligt samtal med pappsen nyligen, ett sådant samtal som bara Isabella o Pappa kan ha<3
Saknar dom där hemma så otroligt mkt!
Nu har jag dom med mig vart jag går o vad som än händer<3
Får se när man har tiden o pengar att fara hem en sväng.


En liten tripp till Luleå över dagen:)

Fick trevligt sällskap av Ida till Luleå idag, mkt trevligt:) Tiden går så mkt fortare om man har sällskap än om man åker själv:)

Väl i tatueringsstudion så fick jag världenas frossa som jag inte haft på jäkligt länge! Riktig feber frossa var det! Men han som tatuera mig sa att det är jätte vanligt att man får frossa när man blir tatuerad, men att jag fick det ovanligt fort o att han inte sett någon med så mkt frossa som jag hade på länge, haha:P
Men annars gick det bara bra:) Gjorde inte alls ont som jag trodde att det skulle göra. Kan beskriva känslan mer som lite brännande än ont ont. Men jag tyckte inte alls det var något farligt:) Jag tyckte frossan var värre:P Hela kroppen var helt slut efteråt eftersom man låg där o skakade o samtidigt försökte stå emot det så mkt som möjligt, så direkt jag klev på bussen tillbaka till skeå somnade jag:)

En sak jag kan tillägga är att jag hatar detta väder, o att det inte blir bättre med att gå i ett par söndriga sommarskor, nice...


10 November - Onsdag

Träningsvärk i armar/axlar från igår, skönt!!

Idag är det luleå som gäller för min del. Har tatueringstid kl 12 på Aeon i luleå, känns såå spännande:)

Dagens träning!

Mammas julklapp har kommit!
Jäkligt vad snygg den blev, är jätte nöjd! Tror hon kommer bli lika glad som jag:)

Har varit på gymmet, blev:

* Uppvärmning 20min Löparbandet

* Biceps/Triceps
* Axlar
* Rygg

* Spinning 10min

Känner mig nöjd för dagen:)
Nu blir det istället att ta tag i dansen som jag håller på att koreografera:)

"De kallade mig Ise" - Madeleine Krell



Har just läst denna bok o jag rekommenderar den varmt!
Man får följa med Erla när hon börjar spela i Nike IF. Tyvärr så går det inte som hon tänkt sig, istället för att räkna alla snygga fintar så börjar hon räkna kalorier och hon kommer in i en ond svart cirkel.

Såna här böcker tycker jag om att läsa. Det är så vanligt att sådant händer i verkligheten, unga flickor (killar oxå) sätter för stor press på sig och det utvecklas till olika formers ätstörningar. I denna bok fick man verkligen följa hennes sätt o tänka, o att det började så lite med som att hon började tänka på vad för mat hon stoppade i sig, o så gick det bara fel.
Jag ger den 4/5!

Dagens Träning!

* 1 timmas powerwalk

* 40 min styrka, mage/rygg

* 30 min Crosstrianer

Känner mig rätt nöjd med dagens insats:) Man behöver inte alltid åka till gymmet för att träna, iaf inte jag:) Kan vara skänt ibland att få träna ensam här hemma:)


Långpromenad

Nä idag kände jag mig alldeles för lat för att ta bussen in till stan för att träna. Så det blev en skön 1 timmas promenad istället i det härliga vädret.
Nu ska jag börja med ett litet projekt. Det har med dans att göra:)






Tidig start på vecka 45!

Detta blev en tidig start på en ny vecka.

Drömde om att jag o mamma var o kollade på vinterskor o jag hittade mina älskade Timberland kängor som jag så gärna vill ha. I drömmen gick dom på 3680kr, haha lite dyrt;)

Får se om jag ids fara in till stan idag för att träna på gymmet. Är så lat ibland på att åka buss. Om inte så blir det träning här hemma såklart:)


7 November - Söndag

Har känt mig lite smått hängig idag, håller tummarna att det inte är någon dum förkylning på gång utan att det bara är det vanliga sega känslan som man har varje söndag. Men jag har iaf fått saker gjort. Tvätten är klar, disken, sängen renbäddad, middagen blev jäkligt god o kladdkaka till efterrätt eftersom att det är kladdkakans dag:)

Nu väntar jag på att Beck ska börja igen efter pausen. Imorgon är det en ny dag o ännu en dag närmare tills jag ska tatuera mig! Börjar känna mig lite smått nervös, men jag är stensäker på det jag vill ha så det kommer nog gå bra:)

Nu en liten godnatt puss från oss:)


Toy story 3!



Har just sett denna film.
Väldigt bra historia genom hela filmen! Men 1an o 2an är bättre, men rekommenderar verkligen att se denna! Den här filmen är slutet på Toy story filmerna.

Ger den ändå 4 av 5 :)

-




Dagens träning!

25 min styrka
*Mage
*Biceps/Triceps
Kondition
* 30 min Crosstrainer

Nu blir det att börja tänka ut middagen.


Mira räcker tungan åt kameran!


La mig ner på golvet för att stretcha. Då kommer lilla tösen trasskandes o lägger sig på min mage. Jag försöker ta några fina foton på henne o mig. Hon bara blänger på kameran..

Helt plötsligt!
Mira blir "skitsur" på kameran o visar tungan!!

Detta var dagens;)

Godissamling inför julafton:)

Mitt godisuppehåll är ju fram till julafton, o under julafton, - juldagen o annandag jul ska jag få äta godis har jag bestämt mig. Så jag har börjat att sammla godis till dessa dagar så att jag ska ha mkt o välja på. Så idag köpte jag den första godisasken till samlingen, nämligen fruktkarameller:)
Så på julafton får man ju se hur stor min samling har blivit;)


Nån som tror att jag inte kommer kunna hålla mig fram till jul?;)
Psst.. har varit utan godis sen i augusti, de ni;)

Adventsstjänor:)

Denna dag har gått oerhört fort!
Vaknade efter en lång skön nattsömn. For sedan upp till solbacken en sväng för att göra lite ärenden åt mammsen. Köpte 2st vita adventsstjänor på fot från rusta för endast 49kr/st! Värt! Blir kanske att fara dit nästa vecka för att inhandla en hit till min lägenhet oxå:) Jag älskar ju julen så jag ska absolut ha det julmysigt här iår:)



Lilla Mira tycker inte om sin tratt, det är förståerligt. O hon är riktigt mamma sjuk, så underbart söt hon är! Bara att hon får vara där jag är så är hon nöjd, o ännu nöjdare om hon får sova i ens famn:)
En liten prinsessa!


Dagens träning!

* Uppvärmning - Crosstrainer 10 min
* Bröst
* Rygg
* Ben/rumpa
* Löparbandet 15 min

Gick så sjukt bra o träna idag! Jävlar vilken energi jag hade, det gillas
Ikväll blir det att stretcha så man inte är så sjukt stel imorgon:)

BodyJam Audition!

Klockan 19 idag på friskvårds var det Audition för BodyJam. Självklart var jag där!
Vi var bara 3 pers o det gick riktigt bra må jag säga, o så sjukt roligt!
Vi ska nu få lära oss en koreografi till en låt o sedan ska vi få ha ett litet pass för varandra så att dom får se hur vi klarar av det. Efter det väntar spänning! Då får vi veta vem/vilka av oss som får åka till Stockholm på BodyJam utbildning o vara där 17e, 18e o 19e December.
Jag ska verkligen ge järnet!!


Mira är kelsjuk:)

Mira har kommit hem nu:)
Kastrerad, vaccinera o id-märkt! Om 10 dagar ska vi tillbaka o ta bort stygnen o tratten. Hon är så kelsjuk nu gumman, hon har haft en jobbigt dag o tratten är inte heller så rolig att ha på.




Just nu:)

4 November - Torsdag

Godmorgon!

Vilken förjävlig natt säger jag bara! La mig efter kl 11 o vaknade sedan efter ett av att höften värkte så sjukt mkt. Jag hatar att ligga i sängen på natten när man ändå inte kan sova. Så jag klev upp, tog en alvedon o la mig med Mira i soffan o läste tills klockan blev kring halv 4. Så känner mig rätt trött nu.

Steg upp nu kl 6 för Mira ska vara hos veterinären kl 8. Idag ska hon kastreras, id-märkas o vaccineras. Så en från djurskyddet hämtar henne kring 3 tiden sedan o kommer hit hem med henne.
Jag hoppas att allting går bra:)

Nu ska Mira in i reseburen så ska vi ta nästa buss in till stan!


Min Hulda är nu en ängel...

Ca kl 16.25 idag fick min lilla Hulda somna in. Det var en böld hon fått, o efter egen erfarenhet så vet jag att bölder kommer tillbaka även fast dom "opereras" bort. Så valet blev att hon fick somna in för att slippa lidandet.
Just nu känner jag mig trött psykiskt. Hela dagen har bestått av en stor spänd klump i mage/hals, o när jag till slut kom hem från veterinären med lilla Hulda liggandes i sin resebur alldeles stel sprack allt...

En av dom värsta sakerna som finns är när ett djur blir sjuk o somnar in eller måste avlivas pga det. Jag kan verkligen inte beskriva smärtan inom en när något sådant händer, men den är enorm.
Visst är det tungt när ett djur dör av ålderdom också men det är inte på samma sätt. Man vet att djuret då har fått leva ett långt o friskt liv. Den behövde inte lida dom sista timmarna av sitt liv, dom somnade in av naturens egna gång...


Hulda
1/6 2007 - 3/10 2010

Godis:)

Jag har ju mitt godisuppehåll fram till julafton. Har inte ätit godis sen i Augusti (räknar inte med halloween då jag åt några godisar, spec tillfälle o då får man äta). Men jag kan då säga att jag är sjukt stolt över mig själv att jag klarar så länge! Har verkligen lärt mig att ha lite självdiciplin. När det gäller godis behöver jag det. För jag älskar godis, har alltid gjort det o har jag inte lite diciplin över det går det lätt i överstyr:P
Men jag ska iaf nu börja bunkra upp med godis till julafton, juldagen o annandag jul. Då får jag äta hur mkt jag vill innan det blir uppehåll igen:)


3 November - Onsdag

Godmorgon!

Har sovit som en stock inatt, jäkligt skönt må jag säga!:)

Ja nudå, nu sitter jag här med världens skitigaste hår o väntar på att ta en dusch. Eftersom mitt hår är rätt så slitet så duschar jag det bara 2-3 ggr i veckan, märker verkligen att håret tycker bättre om det än om det är oftare:) Idag ska jag även använda min inpackning som jag köpte hos frissan sist jag var dit. Jag säger bara en sak, jag rekommenderar den verkligen! Den är super om man har slitet hår! Man får lent hår o det ser inte lika frissigt ut som annars. O den kan alla använda, inte bara blonda:)


Desperate Housewives

Blev 30 min Crosstrainer medan jag kolla Desperata Hemmafruar, lika bra som alltid;) Dessutom blev det 2 flugor i en smäll, träning o nöjje samtidigt:) Nu blir det att börja göra iordning sig för sängen, känner mig rätt trött efter dagens träning o imorgon e det en ny dag med nya tag. Ska natta lilla Hulda nu för sista gången för alltid...:'(<3


Dagens träning!

Blev att fara till gymmet.
Idag blev det:

*Uppvärmning: 10min Crosstrainer

*Biceps/Triceps
*Axlar
*Mage/Midja

*20min löpbandet (powerwalk)

Tänkte egentligen ta en 20 min jogging tur på löpbandet, men jag fick världenas mjälltugg under vänstra revbenet. Får det jämt o ständigt nuförtiden, konstigt. Någon som vet vad detta kan bero på? Dålig kondis har jag då inte, för efter att jag köpt en crosstrainer så kan jag då säga att den har förbättras rejält.

Veterinären imorgon...

Imorgon gäller det.
Har fått tid till Hulda till veterinären, hennes sista timmar o leva nu då...Känns tungt..
Hon har följt mig hela vägen genom gymnasiet, o nu när jag slutat gymnasiet ska hon försvinna, det känns inte rättvist. Men jag vet att det måste bli såhär, hon kommer bara bli sämre o sämre o vill verkligen inte att hon ska behöva lida...

Praktikplats:)

Idag har jag fixat en praktikplats. Börjar v. 46 på BlomsterLandet uppe på Solbacken:) Känns helt okej. Vill ju hellre ha jobb men praktik är ju en bra början, tänker ändå inte ge upp jobbsökandet!

Lite julklappar inköpta idag med.

När är det okej att börja lyssna på jullåtar?




1 November - Måndag

Godmorgon!

Ny vecka o ny månad. Tiden går för fort!
1a November idag då, inte länge kvar så är det december. Där hemma har dom snö, känns som om att dom bor i en annan världsdel:P

Har redan hunnit stå 20 min på Crosstrainern. Ska nu snart ta o äta min gröt. Sedan får vi se vart denna dag leder.
Funderar på om jag ska fara upp til solbacken en sväng o kolla på lite saker, eller om jag bara orkar åka in till stan för att gymma. Eller om jag orkar åka någonstans över huvudtaget?!

Igår kväll mejlade jag veterinären om en tid till Hulda. Får se när man får svar. Jag vet inte om jag kommer att palla att ta henne till veterinären, o sedan åka därifrån med bara kroppen, ingen Hulda länge... Har frågat om det finns någon möjlighet att dom kan komma hem till en o göra det istället, skulle kännas bättre för både mig o Hulda. Vill helst inte att hon ska behöva bli stressad....
Det är tungt att behöva bestämma ens öde, men man måste göra det som är bäst...

RSS 2.0