Fina presenter:)





Fick dessa fina presenter av två fina vänner:)
Smyckena av Sanna o blomman o ljuset av Anna. Läs vilken fin text!
Tack så mycket!:)

Dubbel födelsedagsfest:)











Gårkvällen var riktigt trevlig!
Blev födelsedagsfest för mig o Magnolia. Som jag förstod så kom det inte så mycket folk, men äh, vi hade det trevligt ändå:)
Jag åkte till Magnolia igår vid ett o halv 2 satte vi igång o baka så att vi skulle vara klara till kl 17. O det blev vi, med en massa fika på bordet. Finns en massa över till idag så ska fara lite senare ikväll o hjälpa med städning o hämta fika;)
Blev sedan en spontan utgång på allstar. Trodde inte att det skulle vara mkt folk pga PDOL, men jäklar, det var mycket mer är jag förväntade mig. Men vi hade de roligt, o dansade en massa innan det var dags för MAX o sedan hem till sängen. Vaknade idag först efter kl 12 o ska nog vila lite mer senare:)
Men TACK alla för en trevlig kväll o för presenterna!:)

En vecka kvar, sen blir jag gammal, gahh!



Exakt en vecka kvar till min födelsedag. Imorgon blir det en liten födelsedags fest för mig o Magnolia. Hon fyllde ju år i tisdags, o eftersom att det är svårt o matcha med jobb så valde vi att slå ihop det o ha det den här helgen:)
Lite dåligt planerat med tanke på att det är PDOL, men vi ser ju vilka som kommer:)


En liten hamster


Förra sommaren, jag o lilla Asta

Äntligen är det helg!
Som jag längtat. Jobb dagarna är klara för denna vecka. På måndag jobbar jag o sen är jag ledig resten av veckan:)
For en sväng till gymmet idag efter jobbet o tränade mage/midja o rygg. Körde ett riktigt tungt pass så får hoppas att det känns imorgon:) Är väldigt opeppad innan, men när jag väl är där, så jävlar vad jag sätter fart;) iaf idag:P

Åhh jag håller på att hjälpa lillsyrran att hitta en hamster från en uppfödare här i närheten. Fick ett mejl idag om lite hamstrar hon har. Jag vill oxå ha! Dom är ju så underbart söta med deras stora mjuka tassar. Idas älskade hamster Asta somnade in här i maj, saknar henne så. Hon var ju så stor o mysig när man höll i henne, o så otroligt cool o smart:)<3
Men för mig är det lite svårt när vi har lillkatten. Tror inte att en hamster skulle få vara ifred så mycket:P
Men jag hoppas ida hittar en hamster som hon vill ha. Vi är iaf ute efter en korthårig hane, så får se vad det blir:)

Små negg


Lite små shopping från i måndags

Det blir ett styrketräningspass hemma idag. Känner mig alldeles för lat för att åka tillbaka till stan, har redan varit där en gång idag.
Känner mig lite små negg idag. Har lite saker att fixa, jag hoppas att det löser sig annars så vet jag inte... På nått sätt fixar det väl sig.
Har sån lust att vara ute i solen. men så tråkigt att vara ute själv.

Mira på äventyr





Lägenheten är ren o fin! Den känslan älskar jag:)
Har även varit o hämtat en nyckel idag, så här någon dag framöver så ska jag till hälsostudion o börja koreografera. Längtar!:D

Lilla Mira har även fått vara ute på äventyr idag. Hon älskar att få vara ute, o äta gräs:P Efteråt var hon helt slut av alla nya upptäckter så hon la sig raklång på hallgolvet o sov. Hon är så söt min lilla prinsessa:)
Nästa gång ska jag ta systemkameran o försöka ta fina bilder på henne:)

"Can´t keep my hands of you"



Simple Plan - "Can´t keep my hands of you", acoustic


Dom kommer alltid att ligga varmt om mitt hjärta:)

Vilken härlig dag, la la la la:)



Åhh har haft en så bra dag idag!:)
Min fina vän Magnolia fyller 22, grattis gumman!:D Så grattade henne direkt jag kom till jobbet:) Sedan blev det att luncha tillsammans innan jag vandrade vidare till stan. Hittade äntligen ett par dansskor, jätte fina o sköna, laddar upp bild imorgon:)
Sedan blev det gymmet, ett ordentligt ben/rump pass o 40 min förbränning:)
 Så skönt att ha en så här bra dag!:)

Måndag - 25 Juli



Jäklars så denna helgen gick fort! Nu är det bara att längta till den här helgen:)
Har jobbat, ätit lunch med Magnolia o så gick vi sedan på stan. Letade ett par dansskor, men ett par fanns inte i min storlek o dom andra såg så konstiga ut, alldeles för breda för min smala fot. Någon som kan tipsa om ett par Nike sneakers som är sköna att dansa med? Så köpte bara sånt som jag inte planerat, visar senare:)

Söndags seg



Söndags seg
som vanligt. Är så varmt att sova om nätterna så vaknade redan kl 7 o var vaken till halv 9, sen somna jag o vaknade först vid 12. Skönt att sova, för sen blir det jobb mån, tis, tors o fredag.
I fredags blev det först förfest hos min fina vän, hade det riktigt trevligt:) Sedan blev det trästocks.
Igår var jag o dansade stripaerobics för första gången, fick vara med på en möhippa som lärling så att jag vet vad jag ger mig in på hehe:) Det var riktigt roligt! Fick mer tips om hur man lägger upp ett pass så nu ska jag börja fixa mina pass. Till veckan får jag troligtvis nyckel så att jag kan vara där i salen o träna. Så när man får lönen blir det direkt att införskaffa sig nya träningsskor o en till sportbh. Sedan även dansbyxor o linnen. Älskar att köpa träningskläder, synd bara att det ska vara så dyrt. Men ahhh så peppad jag är!:D

Trött hela veckan...



Har varit trött hela veckan. Har legat i sängen till kl 13 i princip varje dag. Träningen går dåligt. Vill bara vara hemma, känner mig inte på världens bästa humör. Men ska ta o städa badrummet nu, o sen göra iordning mig för kvällen. Ska till en vän på fest o sedan så blir det Trästocks. Var där igår också en sväng, men var inge speciellt bra band. Ikväll är det Kapten röd o senare även Sahara Hotnights. Är väl mest kapten röd som jag vill se. Sahara Hotnights har väl aldrig varit några favoriter för mig. Men den där konsert känslan är ju härlig ändå!
Nu sätter jag igång med städningen!

Skänk en slant


Svältkatastrof i Somalia, Afrika

Jag blir så illa berörd när jag läser om främst alla barn som är alldeles undernärda. Kunde inte låta bli att skicka en slant till en organisation som kan hjälpa dom stackarna.
Klicka på bilden om du oxå vill göra som jag!


"Never say Never"



Lillsyrran såg den här filmen för ett tag sedan. Har tänkt se den oxå men har inte livit av förrän idag.
Är väl inte direkt ett stort fan av honom. Men efter denna film så förstår man vilken stor talang han verkligen har. Blev riktigt imponerad när man fick se klipp från när han var liten o sjöng, spelade instrument (speciellt trummor), och dansade. Så otroligt duktig! Inte många som är så duktiga vid den åldern. Hans låtar är inte riktigt min smak, men det är hur han framför dom som gör allt!
Så innan man bedömmer honom som artist så tycker jag att man ska se denna film. Tror att många då skulle ändra sig. Det är inte det jag menar att man måste tycka om hans låtar. Men se den talang som denna kille har, helt otroligt!

Hold on

 

Tired of her friends back home,
Waiting for good days to come,
Living life after a map..
She took of, she had enough, broken dreams were all there was
Now she's out there on her own I wonder where she's gone..

All lights out,
the stars will guide us through our darkest times
Belive in yourself and

Live your dreams, life's waiting for you,

Live your dreams, life's waiting for you,
Live your dreams, life's waiting for you,
Live your dreams, life's waiting to begin

L.Y.D - Neverstore

 

 


Sömnlös natt



Sov ingenting förra natten
. Drack nog alldeles för mycket kaffe innan jag skulle sova o det resulterade i att kroppen skakade. Det var som om jag kände att jag skulle kunnat springa flera kilometer samtidigt som kroppen var helt död av trötthet. Så jag o Mira låg i soffan o såg tv tills jag skulle stiga upp till jobbet. Jobbade, o sedan när jag kom hem så sov jag 2 timmar. O nu inatt har jag sovit över 10 timmar. Men det känns att man missat sömn så känner mig seg idag.

Nu har jag iallafall laddat med frukost för ett tag sedan. Ska även ladda med lunch innan jag rör mig till stan för ett gympass. Idag är det ben o rumpa som gäller:)

Det sa bara poff!


Bild från google

Jag tror jag nu vet exakt vad o vars jag ska ha min tatuering nr 2:) För mig ska det komma sådär helt poff.
Nu ska jag fundera vidare på det några månader till, o vill jag fortfarande samma sak om några månader då gaddar jag mig för andra gången;)

Storstädning

Det är soligt o varmt där ute. O här inne är jag. Vardagsrummet är storstädat, ska väl övergå till köket o hallen nu. Känns inte så värt att städa egentligen eftersom att det blir stökigt lika fort. Men jag blir på så jäkla dåligt humör om jag har det stökigt.
Så nu återgår jag till städningen, Ciao!

Mira på träningsväskan





Så här går det om man lämnar något mjukt på golvet:P Mira invaderar allt som ligger på golvet o det hon tycker är skönt att sova på. Ja då får man ju skylla sig själv när man sen ska ha sina saker o dom är fulla med katthår:P Hon fäller nämligen extra mycket nu på sommaren. Men hon är ju så underbart söt, så det är värt allt katthår;)

Söndag idag då, jobb imorgon, ångest! Är väl inte på världens bästa humör idag.
Har faktiskt hemlängtan hem till byn. Blev nog en alldeles för kort visit senast ändå. Blir nog att åka hem en sväng efter att jag fyllt år:)

En liten hund med mycket energi







Tog en promenad alldeles nyligen, o tänkte, tänk om man skulle ha en hund.
Då måste man ut o promenera oftare. Visst inte så roligt då det är dåligt väder. Men tänk fina sommar kvällar som det är nu, så underbart. En sprallig liten glad vän som kan följa en lite överallt.
Men en hund kräver mycket jobb. Svårt att resa bort, svårare än katt, så nä det får vänta några år till. Men papillion är verkligen en drömhund som jag skulle vela ha:) En liten hund som behöver mycket aktivitiet:)

Svart prick, sårskorpa? Fästing?



Trötter.
Har hunnit vara o handla med sambon, ätit god middag (pizza) o sett serier, somnade vid halva, hehe:P Så blir att se om imorgon antar jag.
Märkte alldeles just att mira har en svart prick under hakan, typ som en sårskorpa. Började direkt att fundera på fästing, men kollade på google på bilder men det kan nog inte vara det. Hmm, är orolig. Jag hoppas det försvinner snart. Måste be sambon hjälpa mig att kolla vad det kan vara för något. Hon har ju inte varit ute i gräset, bara på balkongen. Så inte kan hon väl få fästing på så sätt?..
Åhh djuren är ju mina små bebisar, blir alltid lika orolig varje gång det är något som inte riktigt stämmer...

Adrenalinkick!



Adrenalinkick!
Herre jävlars vad jag älskar att träna!
Gick så grymt bra idag, körde biceps/triceps, axlar o bröst. o sedan endast 10 min på steppern. Har känningar i min fot så jag utesluter konditions träning för stunden. Kändes till o med lite i knäet idag när jag stod på steppern.
Nu har jag just fått i mig lunch. Ska nog se några avsnitt av unga mödrar o sedan sätta igång med saker som behöver göras:)

Trääna

Sticker nu till stan en sväng för att träna. Sedan blir det hem o städa, hänga upp gardiner o den sista sektionen av spegeln. Härligt när det sen är klart!
O hur skönt är det inte att det är fredag idag:D

svart/rött/blont?







Är så sugen på att förändra mig lite. Har haft blont nu i över 2 år, o det går ju faktiskt alltid att komma tillbaka till det även fast det tar tid. Är mest sugen på rött, typ vinrött. Så får se hur jag ser ut efter mitt nästa frisörbesök i slutet av augusti:P Gahh!! Typ nervös redan nu.
Kommer kanske banga ur o bara slinga blonda slingor, hehe;)


"It´s always the right one, when you miss someone"


Dans


Bild från google

Nu är det klappat o klart. Jag ska bli insturktör/pass ledare på Hälsostudion här i Skellefteå! Gissa om jag är glad:D
SKa hålla i danspassen, street, ragga o troligtvis stripdance aerobics:)
Så nu mina kära vänner blir det att sätta igång att leta bra låtar o börja koreografera. Kommer att vara en riktigt bra lärdom för mig o fortsätta utvecklas.
I´m happy!

Fot fan!



Ja min högra fot är fortfarande inte återställd efter fallet i trappan i början av året. Belastar den fel, o nu har jag en sån jobbig värk från foten upp till knäet. Igår när jag kom hit hem o somnade efter den långa bussresan så drömde jag att jag var på akuten med foten o att den troligtvis var bruten. Den måste ha värkt medans jag sov.
Idag på gymmet tänkte jag ta en liten löptur på springbandet, men det kändes som om att knäet var ostabilt o ville ge vika... Hmm, blir väl att ringa sjukgymnasten igen. Nån gång måste väl denna jäkla fot bli bra!

Tillbaka i rutinerna


Glassbomb på lillbrorsans födelsedag

Nu är man tillbaka i dom vardagliga rutinerna igen. Jobb, träning, äta, hem, sova. Så ser i princip vardagarna ut.
Var så underbart att få vara hemma i tornedalen över helgen. Umgicks med familjen o träffade mina underbara kompisar. En av dom har jag inte träffat på några år så det var ett kärt återseende:)

Yngsta lillbrorsan o lillsyrran hann även fylla år, 9 o 15år. Så stora dom blivit.
Skulle gärna velat vara mer med kaninerna, men vädret satte stopp för det. Men nästa gång då kommer mina små pälsbollar i första hand<3


Lillsyrran sjunger på Pajala Marknad 2011


Back in town!



Tillbaka i stan!
Ska dock sova nu, är helt slut efter bussresan

Årets första dopp här hemma



Varmt!
Har varit o tagit årets första dopp här hemma med lillbrorsan, skönt!:)
Sovit några timmar o bara latat mig hela dagen. Nu när det är svalare ute så kaninerna får turas om att vara ute i hagarna, det gillas:)

Dansens dag 29 April Junosuando



"Liberty Walk" - Miley Cyrus
Jag koreograferade denna dans till lillsyrran o hennes dansgrupp:)

En trevlig helg:)

Nu är man då hemma i skogen hos familjen. Rätt så skönt, men har haft det trevligt i Pajala med familj o vänner:) O träffat folk man inte träffat på riktigt länge:)

Började resan med att åka buss till pajala på Torsdagen, var hemskt att åka i bussen från Luleå, dåliga fläktar o ingen AC. O 3 1/2 timma i den hettan är inget att leka med. Möttes av min fina vän Josefin o sedan åkte jag hem till storsyrran, hennes sambo o lillkatten. Där jag ävernattade till fredagen:) Försökte vara inne på hennes internet, men där i skogen så funkar den inte så bra.

Fredagen så åkte vi till Pajala, marknaden var igång! Mötte pappa, lillsyrran o hennes kompis Liv. Så gick vi några stycken till torget o såg när lillsyrran sjöng o spelade. Måste bara säga att hon är grymt duktig o är så sjukt stolt över henne!:D Kan inte än riktigt förstå att en sådan röst kan komma från henne:)
Gick sedan på marknaden med pappa innan han skulle till jobbet. Sedan blev det lite karusell åk, kompisar, öltältet med storasyrran osv:) Kvällen blev det årets första dopp (!), träffade lovisas pojkvänns släkt, åt mat, förfesta lite o sedan blev det utgång.

Idag, lördag, vaknade jag vid 11. Fick besök av min kompis syskon, trevligt, har inte träffat dom på jätte länge så det var riktigt roligt:) Blev världens åskskur, familjen kom o gick sedan på marknaden o shoppade lite:) Blev sockar, skor, godisremmar o lite annat smått o gott.
Åkte sedan hem o här har vi firat lillbrorsan som fyller hela 9år idag! Tänka sig så snabbt tiden går:O Han blev då riktigt nöjd för presenterna, o det är inte alla som får gå på marknad på sin födelsedag;) Han behövde då inte betala mycket själv, alla bjöd honom;) Våran lillprins:)

Så det var en liten resumé om vad som har hänt dom senaste 3 dagarna:)























 

Pallala Marknad


Sol sol sol, gu vad jag älskar det! Har legat o halvsovit på balkongen efter att jag kom hem från stan:) Så skönt!

Har varit idag o lämnat in en ansökan till en utbildning till hösten. Har nu sökt 2 stycken o jag tror även att jag ska skicka in till en tredje så att jag har för säkerhetsskull. Det har jag då lärt mig, att man måste ha reservplaner!

Imorgon blir det färd hem till Tornedalen för min del. Det är ju dags för en av sommarens höjdpunkter, Pajala Marknad! Det får man ju inte missa;) Ska umgås med vänner o familjen. Så jag hoppas på en trevlig helg:) Min älskade lillebrorsa fyller ju även år på lördag, då ska han också på marknaden så då ska jag skämma bort honom, hehe;)

En glad sak!



Gårdagens träning gick grymt bra! Hade laddat ordentligt med bra mat hela dagen så det visade sig bra på träningen:) Idag gick det helt okej, blev ett lite kortare pass.

Jag är glad förresten! En bra grej har hänt o ser fram emot det så sjukt mkt, mer får ni veta senare:)

Nu fixa det sista med tvätten, sen mya med älski pälski o sen ladda upp med sömn för en ny jobbdag imorgon!

Nytt smycke i tungan!





Måndag idag. Jobbigt att ställa om tiden när man sovit så länge under helgen.
Har nyligen kommit hem från jobbet. Har hunnit äta lunch o nu blir det nog att lägga sig o sova en liten stund innan det blir gymmet.

För övrigt så fortsatte jag att hänga upp min helspegel i hallen igår. Tror ni inte att en jäkla hängare fattades då?! Så jäkla otur. Så måste väl på stan här nån gång framöver o se om det finns att få tag på en likadan. Ids jui verkligen inte åka till Ikea bara för en sån. Usch så sur jag blir!

Bytte även mitt smycke i tungan i fredags. Hade tänkt att gå tillbaka dit jag gjorde den för att byta. Men jag bestämde mig att det är lika bra att göra det själv. Gick hur bra som helst:) Kändes bara väldigt läskigt när jag tog ut läkstaven o inte hade något smycke alls. Kände som om jag hade världens största hål i tungan, hehe:P Men nu är silversmycket på plats med den vita diamanten:)

Skön Lördag!

Dagen har varit rätt skön!:)
Har även börjat sätta upp den där förbannade helspegeln i hallen:P Har satt upp halva, resten tar jag nog imorgon, kommer bli riktigt fint när det är klart:)
Är så sjukt danssugen. Ska nog ta o koreografera något snart. Ska bara hitta en bra låt först:)

Det vackra vädret är över...





Idag är det mulet o regnskurar. Men vi får väl vara glada över att vi nästan fick en veckas underbar värme:) Färg har man då hunnit få;)
Igår blev det lite party party, idag mår man som man förtjänar:P Hehe nä men det är inte så farligt, lite små seg i kroppen bara. Festen avslutades i typ kaos. Inte så rolig avslutning, men jag hade det trevligt så länge det varade:)
Idag blir det att bara ta det lugnt. Har köpt nu kattschampoo till lilla Mira, så idag ska hon bli en fin nyatvättad prinsessa med klippta klor:) Får se om det kommer gillas;)

RSS 2.0