Utbildning o en massa dans

Igår hade jag en skön vilodag, det behövdes.
Idag har det däremot varit en lång dag, men det har ändå gått rätt så fort. Var på utbildningen till kl 16 som vanligt. For sedan till Hälsostudion o dansade, sen kom även Sanna så vi gjorde klart hela koreografin till stripaerobicsen, underbart!:) Så duktiga vi är!
Sedan var det bara att ladda för ragga passet. Var hur opepp som helst, men det är ju bara att bita ihop o köra. Dock var det 2 st som inte var så opeppade o negativa, så hade nästan lust att slänga ut dom. Men som sagt, det är bara att bita ihop. Nu ska jag fixa lite grejs inför morgondagen o så behöver jag all sömn jag kan få, natti!

Tiden räcker inte till!



Hoff det är väldigt mycket just nu. Utbildning, träning, koreografera mina pass, hinna jobba lite emellan, plugga Matte B på distans och självklart hinna med alla tråkiga hushållssysslor o vara med pojkvännen o katten. Känns verkligen som om dagarna inte räcker till. Jag kan lätt bryta ihop av stress o jag var nära till det när jag kom hem idag... Men nu ska jag nog inte göra så mycket mer idag än att fixa lunchlåda o träningskläderna till imorgon, sedan ska jag sova, för imorgon är det ännu en lång dag.
Skulle vara underbart att ha min mami o papi här just nu<3

Gick riktigt bra o träna idag. Körde biceps/triceps o bröst. Känner att jag hunnit tappa lite muskelmassa nu när jag slarvat med träningen, men äh, det ska jag ta igen nu;)

Usch...

Usch nu har jag suttit o pluggat i några timmar. Ser inte fram emot den här veckan, kommer att bli stressigt o jobbigt. Samtidigt som jag i princip kommer att vara borta hela dagarna har jag massa sysslor här hemma som ska göras... Less, vill ha en dag helg till...

Feest!


Min underbara Magnolia<3

Festen igår blev ändå rätt så lyckad:) Vi började med lite förfest med att bada bubbelpool och bastudbad. Trevligt! Vi bastade i killarnas omklädningsrum, som tur var så kom det ingen dit, för då skulle vi fått en hmm vacker syn eftersom att det var en glasdörr ut till killarnas dusch, hehe:P
Kom rätt mycket folk, o fick äntligen träffa Anna o Emelie igen:) Åhh vi måste verkligen festa snart igen:D 
Sen helt plötsligt så for typ alla samtidigt. Så var vi bara några stycken kvar o det blev lite gitarr o allsång:)
Sista gärsterna gick efter kl 3 o vi for o käka på max innan dom stängde. Så vi var hemma ungefär kvart i 5 på morgonen. Vaknade idag kl 13 o har känt mig rätt seg idag, men nu börjar jag piggna till.
Väntar på att pizzan ska bli klar o så blir det att ta tag i lite plugg.

Sneakpeek...



...på hur jag kommer att se ut ikväll:)
Sedan får ni troligtvis se exakta bilder;)


Äntligen fick jag en sovmorgon;)



Äntligen så fick jag en skön sovmorgon idag, det var efterlängtat kan jag tala om:)
Passade på att jobba idag. Efter det så for jag o sambon till Jysk, kollade på soffor, men nja, det fick vara för denna gång. Shoppade sedan loss uppe på solbacken. Blev en ny resebur till lilla Mira. O inte en liten heller, hon fick en riktigt stoor tygbag som är till för katter o små hundar:) Blev även lite shopping inne på systemet, hehe;) Men hatar att det ska vara så ruskigt dyrt.

Ikväll har jag inte gjort något speciellt. Lagat tacos o suttit vid datorn o fixat lite med låtar. Ska nog ringa Magnolia en sväng o även fixa mina naglar.

Äntligen (nästan) helg:)



Halsen ömmar fortfarande. Får se om det kommer att bryta ut till någon förkylning, eller om det håller sig så här o sen går över. Jag hoppas på det andra alternativet:)

Hade då en riktigt trevlig o lugn dag på utbildningen idag. Imorgon har vi fältuppgifter, så då får vi vara hemma o arbeta. Ska nog passa på att jobba lite då;)

Har nu fått träffa min sambos farmor o farfar som är här på besök i Sverige. Riktigt gulliga, synd bara att jag inte kan spanska:/

Har även hunnit vara o storhandlat ikväll. Så nu har vi mat för ett tag framöver, skönt! Imorgon får jag äntligen sovmorgon, så underbart!:)

Natti Natti!

Jag behöver sömn!



Åhh helsikkes vilken dag säger jag bara! Vaknade redan halv 6 av att sambon skulle upp, själv skulle jag först med bussen 8.20. Vi såg en film idag på utbildningen som heter "Jag AB", väldigt intressant o underhållande:) Den var dock 2 timmar o 45 min, fast vi hade självklart pauser, men det är inte ofta det händer men idag nickade jag till ordentligt. Har varit helt sjukt trött, fick verkligen anstränga mig att inte ögonen skulle gå i kors när vi såg filmen. Drack sedan lite kaffe o gick ut o satte mig i solen med några klasskamrater då blev jag lite piggare för stunden.

Sen var det bara att fara en snabb sväng hem, hann vila ca 15 min innan det var dags att fara tillbaka till stan för att hålla mitt raggapass:) Gick riktigt bra idag o vi var väl ca 10-11 st, känns riktigt bra:) Vi har även några roliga planer på gång på gymmet som ni kommer få veta senare;)

Synd nog så har jag börjat få ont i halsen. Jag hoppas det bara är för att jag sovit alldeles för lite o tränat alldeles för mycket för den lilla sömnen. Så nu ska jag göra iordning mig o lägga mig o sova så jag är utvilad imorgon:)

Nu ska jag äntligen ta det lungt



Hoff nu är jag ääntligen hemma. Är helt slut efter all träning idag, men roligt har det varit:) Nu är det bara att fixa lunch o middag till imorgon, o packa ner träningskläder. Imorgon blir det nog att vara i stan från 9 på morgonen till 20.00. Har först skola kl 9-16, sedan är det lika bra o fa o gymma innan mitt ragga pass börjar kl 19. Tror inte riktigt att jag hinner hem där emellan, eller jag hinner ju hem en snabb sväng egentligen, men lika bra o gymma där emellan så jag får det bortgjort.
Nu ska jag göra allt som måste göras o så hoppas jag på serie myskväll med älskling innan vi däckar i säng.
Godnatt!

Ingen lugn dag

Uppdaterar bara lite snabbt.
Har varit på "skolan" idag. Känns mycket bättre nu, trevliga människor:) Sedan blev det gym. Körde bara 10 min uppvärmning o sedan 30 min styrka för mage/midja o rygg. Det känns att jag slarvat med styrketräningen. Men nu jävlar är jag igång igen!:)

Har nu hunnit vara hemma en snabbis o käkat middag. Har även fått min nya klänning från nelly nu. Det var verkligen en snabb leverans. Beställde i söndags o fick den idag, tisdag:) Den var jätte fin men tyvärr inte helt nöjd:/ Alldeles för kort i det tyget som täcker. Den gick typ just över halva rumpan, så jag får ha min svarta tajta midjekjol under. Sedan så var det ena axelbandet lösare än den andra, så måste ta o sy in den lite.

Nu ska jag fara på 2 pass, stripaerobics o zumba med Sanna. Har aldrig testat zumba så det ska bli spännande:)

Trääning



1 timma på crossen framför Svenska Hollywood fruar, det satt fint!:)
Ska nog börja göra såhär några gånger i veckan, pricka in när jag vill se något på tv o så står jag på crossen. Perfekt underhållning så blir man inte lika fort less:)

Nu är spelet igång



Första dagen på utbildningen då. Jag vet inte vad jag ska säga ännu. Hade bara 2 timmar information idag. Imorgon blir det från 10-16. Då ska vi presentera oss osv. Jag trodde att det mest skulle vara ungdommar. Men idag var vi bara 3 st i min ålder, alla andra var mellan 30-50. Så får se hur det här kommer att gå. Blir även mycket grupparbeten/redovisningar, sånt som jag älskar (not!). Men det är väl bara att bita ihop i 10 veckor o sedan blir det 5 veckor praktik.

Har bara hunnit komma hem idag, lagat middag, ätit o diskat o sett Unga mödrar. Nu har jag tänkt jobba lite på ett av mina kommande pass o sedan blir det troligtvis Svenska Hollywood fruar:D haha älskar det programmet:) Medan har jag tänkt stå på crossen:)

Klänningen från Nelly är på väg:D

"Live your dreams..."

"Life´s waiting to begin"

Tvättar & städar innan det blir lite roligare planer



Har varit ensam hemma från igår. Sambon har åkt till Umeå o ska vara där några dagar. Inatt var det första gången som jag sov ensam här i lägenheten, lite små läskigt var det ju, men som tur var så har jag ju alltid lilla Mira. Hon är så mysig när hon ligger o sover med en:)

Dagens planer ser ut såhär:
Just nu städar jag, tvättar kläder o ska börja bränna lite musik till den kommande Stripaerobics passet. 14.50 tar jag bussen in till stan för att köpa ansiktskräm, sola solarium o sedan vänta på att Magnolia ska sluta jobbet så att vi kan åka till henne. Där blir det att färga hennes hår o ha en myskväll. Blir att övernatta där så ska ge lilla Mira lite mat, o kärlek innan jag åker så att hon klarar sig till imorgon då jag kommer hem.

Har kanske inte sagt det men jag har kommit in på Säljutbildningen på Miroi, o den startar imorgon kl 10 o är igång 15 veckor framöver. Så snart blir det skola igen efter över 1 års uppehåll (om man inte räknar med distansplugget). Ser fram emot det lite grann o hoppas på att det är en bra grupp dom valt ut:)

Ny festklänning:)





Har suktat efter denna klänning i några veckors tid nu. O nu var den på rea på Nelly.se för endast 99 kr. Vet ni vad jag gjorde då? Klickade hem den såklart;)
Jag hoppas att den sitter bra o hinner komma innan lördag, för då blir det ju fest så det skulle ju passa perfekt:)

Här bör det färgas!



Kolla vilken hemsk utväxt jag har!!
Okej, här hade jag just duschat o då blir ju håret lite mörkare, men ändåå!
Har iaf bokat tid för färgning/slingor o klippning till den 8 September. Det var den första tiden som fanns som passade mig. Så jag får tyvärr vänta i 3 veckor till. O såklart så är det hos Therese på Karma:)
På bilden så ser ni iaf vad jag har för hårfärg egentligen

Måndag 15 Augusti

























Underbart väder även denna dag. Mammas sista semesterdag så hon tog med en del av familjen på ett hemligt äventyr. Åkte först till Canyon i Masugnsbyn där vi fotade o kollade på den vackra naturen. Såg även 3 Falkar som säkert hade bo i klipporna. Gick även ner för den långa trappan (nått på 270 trappsteg), o sedan upp igen. Stannade sedan i Masugnsbyn Truck stop o köpte glass o dricka som vi fikade innan vi fortsatte vidare:) Alla trodde att vi skulle hem, men när morsan började köra mot vittangi så förstod vi alla att vi skulle till älgparken:P
Oj så söta älgarna var. William o Pappa fick mata den största tjuren. Vi fick klappa dom o även se när 2 kalvar diade sin mamma. En jätte härlig upplevelse. Klart man sett älgar, men aldrig varit sådär när dom.
Mammi o Pappi köpte även en snygg älgmössa till mig;) I en av mina favoritfärger, roosa;)
På kvällen hade jag mycket att göra. Städade klart resten av kaninernas burar o klippte klor. Sedan kom min fina vän Josefin på besök. Det blev att frisera hennes o Williams hår. Sedan var det bara att packa o lägga sig för att stiga upp nästa dag för att hinna med bussen tillbaka mot Skellefteå.

Överraskning!



Hade mitt andra Raggapass idag på Hälsostudion. O vilken överraskning jag fick ca 12 st kom på passet! O det var hur roligt som helst:D Hoppas verkligen att deltagarna tyckte detsamma:)
Nu ska jag börja koreografera Stripaerobics passet, ska ha mitt första pass nästa vecka på Torsdag:)

Söndag 14 Augusti



Underbart väder om man jämför med dagarna innan. Räffsade hö och passade på att hjälpa pappa med att grundmåla nya delen av huset. Storasyrran kom även så jag klippte hennes hår. Senare på kvällen kom även en av våra kusiner. Fick ett presentkort o vi fikade smörgåstårtan jag bakat o avslutade med en god lasagne:)
På kvällen tog jag min cykel o trampade iväg till byn för att vara med min fina vän Linnéa:) Vi tog en skön liten promenad o sedan klippte jag hennes hår samtidigt som vi lyssnade på ett jäkligt deppigt program på radio:P
Väl hemma övningskörde jag lite, går framåt, men har fan problem med att köra iväg med bilen när man just startat. Får alltid motorstopp...

Ingen sysslolös dag precis:)

Övningskört, pysslat om kaninerna, bakat smörgåstårta, lekt frisör ( färgat morsans hår o klippt lillsyrrans). Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon blir det troligtvis att leka ännu mer frisör när storasyrran kommer. Så skönt att vara här hemma med jämna mellanrum. Men saknar älskling o lillkatten<3 Känns så tomt utan min andra hälft...

Jäkligt bra springtur:)



Moski idag o hälsat på mormor o morfar o även hämtat hem hö. Vi har då inte lite hö till denna vinter så djuren kommer att klara sig utmärkt:)
Var för nån timma sen på en jogging/springtur med lillbrorsan. Jäklar så bra det gick:) Orkade springa riktigt långt om man jämför med förr:) Lillbrorsan cyklade o han stackarn frös o jag svettades:P Försökte springa så fort som möjligt för att han skulle hålla sig varm:) Ska försöka ut på en springtur imorgon igen:) Tar en liten paus från gymmet nu när jag är hemma o fokuserar med på förbränning o kondition för stunden:)
har börjat fundera om jag ska ta med lilla Berta till skellefteå o ha henne där hela vintern, emn får se hur det blir. Måste isåfall köpa en innebur o dom är inte billiga kan jag lova:/

Färgning o klippning

Nu är jag hemma i byn hos familjen. Lång o jobbig bussresa men jag sov ändå mesta dels så det gick relativt fort ändå. i luleå var det skit tråkigt, hade ingen shopping lust o satt på resturang o åt lunch alldeles själv. Köpte bara nya örhängen till alla hål i öronen. Blev vanliga små ploppar med vit diamant, tycker det är finast:)
Lillsyrran har fått sin hamster nu och hon är nöjd:)
Nu blir det middag, o sedan troligtvis byn för att hälsa på kompisar eller så pratade pappa om att fara till kurkio (eller hur det nu stavas) för att hälsa på låtsas faster. Fick av dom lite födelsedagspengar, så när jag är tillbaka i skeå ska jag boka tid för färgning o klippning, perfekt;)

Något fel, eller?



Första passet på Hälsostudion är avklarat!

Gick helt okej för att vara första gången:) Men en av deltagarna gick efter typ 10 min, man började ju nästan undra lite vad man gjorde för fel. Men ähh skit samma. Dom andra tyckte det var en rolig utmaning, men att det gick lite för fört o kanske lite för svårt. Får göra koreografin lite lättare till nästa vecka då:) DÅ ger jag järnet igen:)

Nu ska jag packa det sista, städa kattlådan, diska lite osv. För imorgon bär det av hem till byn:)

Tillökning:)



Det känns som om denna dag har varit hur lång som helst. Vaknade redan halv sju o tog bussen int ill stan 7.20. Hämtade min lillasysters lilla hamster som jag tingat åt henne. Oj så söt liten prick!:) O så snäll, inte alls rädd efter en lång bussresa o att komma till nya händer. Jag tror syrran kommer blir riktigt nöjd över honom:)
Mira var rädd när hon såg att något rörde sig i den lilla reseburen, men jäklar så nyfiken hon vart sen. Så Nu bor lilla hamstern på en högre höjd så inte Mira kan få tag på honom:)

Gjorde just lite lunch, tonfisk röra. Älskling tog en portion o när han ätit klart sa han"Åhh så gott!" o så ylade han som en varg, haha xD Jag kan då säga att jag blivit mycket duktigare på att laga mat sen vi flyttat ihop. När man bodde själv orkade man inte anstränga sig.

Smyckeshängare





Kolla vilken tjusig smyckeshängare jag fick av Magnolia i födelsedagspresent!
Perfekt för mina smycken:)

Skaka rumpaa!

Har varit o dansat o gymmat på Hälsostudion idag med Anna:) Alltid roligt med sällskap o fick även hjälp med koreografin till mitt ragga pass. Imorgon smäller det ju, mitt första pass:) Är inte helt färdig, men sätter ihop det sista imorgon på dan. Så får se hur det kommer att gå:)
Ska även försöka hinna med stripaerobics passet till nästa vecka så att den kan starta då:)

Är på socker avvänjning nu förresten. Har ätit så sjukt mycket sött dom senaste veckorna så det känns som om det lagt sig på kroppen. Så nu jävlar ska jag skärpa mig, från o med idag!

Mamma är bäst;)







Ja jag har ju inte hunnit uppdatera något under helgen. I fredags (5 Augusti), på min födelsedag kom min älskade mamma o yngsta lillbrorsan hit:) Under helgen har vi hunnit fira mig, äta gott, shoppat, hälsa på moster o kusinerna, bowlat, mata ankor osv:) Oj vilken trevlig helg vi har haft må jag säga! Saknar dom redan o det känns riktigt tomt här. O det var riktigt skönt att ha mamma här som hjälper med disk, mat, byta krukor på blommor osv:) Mamma är bäst;)

En 20årings födelsedagspresenter:)











+
lite annat smått o gott:)
Tack för allt!

Sjöbotten

Ryggen känns lite bättre. Gick som en gammal dam med krokig rygg imorse. La mig sedan på spikmattan o läste till halv tio innan jag somnade bums. Spikmatta är ett jäkligt bra sätt om du har svårt för att somna.
Sedan blev det en tripp till Sjöbotten med Magnolia, Lisa o Ullis. Men vi hade inte så tur med vädret dock, det blev disigt o blåste lite kallt så det blev bara att vi låg o solade (?) o åt lite gott innan vi drog hem igen.
Efter det har jag bara städat lägenheten, för om allt går som planerat så kommer min kära mamma o yngsta lillebror hit imorgon:D

Nu blir det avsnitt med älskling o sen hoppas jag att få den massagen han lova mig efter att jag städat så duktigt;)

Min rygg dödar mig!

Skulle behöva fara akut till en kiroparktor som skulle kunna fixa till min rygg idag. Så här dålig har den inte varit på länge. Kanske tog i lite för mycket igår på dansen med tanke på att jag inte har dansat sådär ordentligt på länge.
Har fått i mig en macka o lite blåbärssoppa, så nu lägger jag mig på spikmattan o hoppas på att värken försvinner...

Vitbergsbadet & Hälsostudion





Härlig dag idag!
Älskling o jag sov till efter kl 12, hur skönt är inte det för en gångs skull. Var utvilad o pigg. Har varit så trött den senaste tiden så det var underbart att få vara pigg idag:)
Var riktigt hett ute idag så vid halv 4 tiden så åkte jag o Magnolia till vitbergsbadet. Där solade vi, bada, åt mat o det roligaste, åkte i rutschkanan:D Haha vi blev som små barn igen!:)
Sedan blev det att fara direkt till Hälsostudion där jag mötte upp Anna:) Vi dansade ragga inför mina kommande pass o körde styrka med skivstänger. Oj så roligt vi hade det!:D o vilken härlig känsla att få dansa i en ordentlig sal istället för hemma i vardagsrummet;)
Nu är jag hemma o alldeles död av dagens bravader, så jag ska lägga mig o läsa o hoppas på en lika bra dag imorgon:)

Det går framåt:)

Har börjat nu med uppvärmningen till ragga passet, det går framåt, o jag har som mål att göra klart den idag:) Måste ju sätta lite fart nu, har hört att många är nyfikna på just det passet:P

Sitter iaf o äter lunch nu. Har lust att vara ute, men helst inte själv. Ska försöka få gubben med på en badtur sen när han kommer hem från jobbet:) Ska iaf alldeles strax fara in till stan för ett pass på gymmet:) Idag blir det biceps/triceps, o kondition såklart:)

Sovit underbart i en renbäddad säng!



Oj så skönt jag sovit inatt. Renbäddade sängen igår kväll o då sover man ju extra bra! Älskar att sova i en renbäddad säng:) Steg först upp före 10 idag. Alldeles lagom tid, inte för tidigt o inte för sent.
Har ni förresten märkt hur mörkt det är om nätterna nu här i skeå? helt sjukt, gatlamporna är ju till o med tända:o  O det är bara 2 augusti! Men sen när jag åker upp till tornedalen nästa vecka så får jag lite mera ljus, hehe;)
Har nästan lite ångest över att det snart är höst o sen VINTER! Usch, vill inte ha kyla...

Nu ska jag fixa lite musik till ragga passen;)

Panik!

Jäklars vilken panik jag fick!
Hittade inte bankkortet i börsen, o tänkte att jag har säkert den i väskan som jag hade med mig till krogen i lördags. Jag kommer hem, inget bankkort nånstans! Ringer Christian o säger att mitt bankkort är borta, till svar får jag: "Men Isabella, kommer du inte ihåg att du gav bankkortet till mig i lördags när du skulle hänga in din väska?". "Aha, ja jo det kommer jag ju ihåg nu". Lättnad! Tur att jag ringde o sa det för jag var på väg till att ringa o spärra kortet:P Är för trött tror jag ska äta lunch ( o lite tårta), o sedan sova en stund:)

RSS 2.0