Liten dam;)

Fick sluta redan kl 12 idag:D Härlig Härligt!
Sitter nu här med silverschampoo i håret som ska verka i 5 min:) Har nyligen legat ute på balkongen o solat, så skönt d va:) Fick lite mer färg igen:)

Jo måste bara bretätta en sak, en jätte gullig sak;) När jag gick hem från skolan idag så var det en liten dam som kom ut från sin lägenhet o frågade om jag kunde hjälpa henne med att stänga hennes dragkedja till jackan. Hon skulle visst åka ngn stans men kunde int få stängt den. Jag hjälpte henne o hon blev så glad:) Hon var verkligen så otroligt söt:) E alltid roligt när man gör ngn glad;)

 

Russin xD

Kväll igen, dagarna går nästan för snabbt.
Känner mig ganska så trött o slut i kroppen så ska försöka lägga mig tidigt idag. Får se om jag lyckas:P
Imorgon blire o redovisa om Abu Simbel. Kommer nog gå bra, vi har gjort en powerpoint o då e d ju int så mkt att kunna utantill så d e skönt:) Får sluta redan 12 imorgon, har ingen danslektion. Ingen aning varför, kanske vi får igen lite tid eftersom att vi stannat kvar så mkt efter skolan o dansat när vi hade föreställningen. Men skönt ska d bli o få komma hem lite tidigare för en gångs skull:)

Nu ska jag iaf fixa lite mera låtar ti min mp3 o så kanske, kanske jag går ut på en promenad innan jag somnar:)

Internationella Dansdagen:)

Ja då var det DansensDag ännu en gång:)
O idag var det Tankens Trädgård:) Vi 2or fick dansa o så var det prisutdelning till den/dom som vann med sin dikt osv:)
Gick hyfsat bra med tanke på att vi blev färdig med danserna igår:P Men d blev lite fel med ljudet på våran första dans, så vi tappade lite bort oss o d blev int så som d va tänkt. Men vi skötte det faktiskt riktigt snyggt tycker jag:)
Förrut då jag fortfarande bodde i Junis o dansade där så var 29 April en riktigt stor dag! Då hade vi alltid dansuppvisning och vi kämpade o slet dagarna innan för att det skulle bli så bra som möjligt:) Jäklar så roligt vi hade! Saknar d verkligen! Dom som bor kvar i Junis har dansuppvisning idag:) Min lillasyrra e med så det e bara o önska lycka till o hoppas på att det går bra:)




Hehe, jag som ballerina;)

Fullt upp:D

Herregud, idag har jag verkligen haft det fullt upp:D så skönt:)
Var i skolan hela dagen o var på alla lektioner:) Hade dans ngr timmar idag o d gick faktiskt riktigt bra:) På Onsdag har vi uppvisning, Tankens Trädgård o imorgon är det genrep i aulan från 12-16:) Hoppas verkligen att d kmr gå bra:)
Efter skolan for jag o Jossan me bussen in ti stan:) Letade fter en ny bikinii, men hann int hitta ngn som jag riktigt tyckte om. Var sen o solade o guu så skönt d va:) Fick fräknar, hihi;)
Hittade sedan ett par ursnygg Lee-jeans som egentligen gick på 1000 spänn men d va halva priset:D Ska på stan igen imorgon o ska kanske köpa dom då:)
Var sedan på coop o handla lite. Så middag blev det först kl 21, lagade egen potatisgratäng med broccoli:) Gott:)
Nu blire o städa, tvätta kläder, diska lite o så plugga. Får se hur mkt jag hinner, måste sova oxå:P

Bye Bye:P

Svenska

Sitter nu här i skolan o har svenska. Ska skriva om en text, "Pappa Goriot". Tycker verkligen int om arbetsböckerna som man har i svenskan, konstiga texter, meningslösa frågor, ja allmänt värdelösa. Sen fattar man ju knappt hälften av d vi håller på med.
Jaja, skit samma. Ska väl ta o läsa igenom texten så att man kanske förstår lite iaf. Tjohejs

01.10

Klockan över ett, och jag ska upp till skolan imorgon:/
Jag har panik! Vet int hur jag ska klara av skolan, o nu när man e trött så brukar det vara extra jobbigt... Vill inte till skolan imorgon!!
Var ska jag hitta motivationen till att plugga?? Ngn som kan svara på det?
Har funderat på att prata med min mentor hur jag ska göra. Men vad hjälper det egentligen? Det är ju ändå jag själv som måste ta tag i pluggandet o försöka hitta energi till o göra d.
Just nu går jag bara till skolan för det är ett måste... Förrut gick jag till skolan och tyckte det var roligt, men det var nog senast i ettan som jag kände så. Allt är så annorlunda nu... Alla försvinner... Inget e som vanligt längre. Jag drar mig undan, flyr från allt.
Men det är ju inte alla dagar som det känns så förjävligt heller.
Skulle behöva en promenad just nu  med bra musik i öronen. Det hjälper verkligen när jag känner mig såhär.
Skiter i att det e natt o jag snart ska upp. Ska nu ta o göra iordning mig o sen träna lite styrka.

Vill resa bort för ett tag. Glömma skolan o bara få ha roligt! Skulle verkligen uppskattas just nu!

Helg:D

En hel dag i skolan:) Ska se hur länge det funkar att försöka gå på varenda lektion:)

Nu e d iaf helg:) O jag har verkligen längtat:D
Har just varit o köpt en glass:) D e så härligt med glassväder!
Ska nog inte ligga ute på balkongen o sola idag. Har ont i huvudet redan, sen vet jag int om d beror på ögonen lr om d va efter solen igår. Men ska nog ta en alvedon så jag slipper den.

Ha en bra helg:)

Hejdå Muskelknutor:P

Jo:)
Morsan ska visst köpa en spikmatta:D Guu så härligt!
Den ska jag använda flitigt när jag e hemma så kanske man blir av med alla muskelknutor i ryggen:) Får man hoppas iaf:)

Solsting...

D va nog int så bra att jag somna ute i solen:/ klart skönt va d ju, men vaknade med huvudvärk så har nu sovit flera timmar... Känner fortfarande lite av det, måste försöka dricka mkt vatten.
Jag som hade tänkt gå ut o promenera/springa, men nejdå. Däcka istället i sängen.. Får ta d ngn annan dag ist...
Imorgon kanske:)

Pratade me morsan för en stund sedan:) Hon sa att mormor o moster Ellos hade varit hos oss idag. Synd bara att jag int var hemma:/ Hade velat träffa dom igen. Ellos hade visst köpt fröstänger till alla våra kaniner:)
Så gulligt av henne:)




S O L :D

Varit på alla lektioner i skolan idag:) Stolt! hehe...

Jäklar vilket sommarväder det har varit idag:D Så härligt!
När jag kom hem från skolan (efter kl 14) la jag mig direkt på balkongen i bikinii:) Råkade dessutom somna, så har legat i solen nästan en o en halv timma. Fick lite färg o huvudvärk:P
Man blir helt slut av att ligga i solen o pressa:P Så ska ta d lugnt nu ett tag, städa lite o diska. Sen ska jag antingen ut o ta en skön promenad lr så blir d en joggingrunda:)


Skolan e igång igen...

Första skoldagen efter Påsklovet då..
Helt ok faktiskt:) Måste försöka tänka positivt, kanske går lättare då:) Men bara att våren har kommit o solen lyser så fint gör att man får mer energi:)
Hade prov i Idrott idag, får väl se vad resultatet blev. Har oxå snart konditionstest o jag måste få bättre än vad jag fick i höstas. Så d e bara o kämpa vidare med d:)

Men slut pratat om skolan.

Imorgon ska nog jag o Lina gå på stan en sväng efter skolan:) Ska då kolla efter en ny bikinii. Köper fan en ny varenda år bara för att jag lessnar på dom jag redan har:P Hehe:P

Bjuder på en söt bild på min fina Tilly som e ute på promenad:) Shit vad jag saknar dom redan!
Dom e för underbara<3


Tillbaka igen...

Ja då var man tillbaka i Skellefteå igen. Kände mig inte så pepp på att fara tillbaka, men jag är tvungen.
Kunde int ens säga hejdå till mina hårbollar, det var sån storm när jag for så jag och Ida hade täckt till dom så ordentligt, o ifall jag öppnat hade allt blåst iväg:/ Men d e ju int så länge kvar tills jag ska hem igen, några veckor... typ 7

Har inte varit i skolan idag. Man blir så sjukt trött efter bussresan. Vakna kl 5 i morse, bussen gick 6.20 o så var jag framme i min lgh halv ett. Så det har varit en lång dag idag. Har varit hemma o sovit ngn timma o så har jag pluggat till provet som vi har på Idrotten imorgon. Längtar tills allt i skolan e gjort o man kan räkna ner dagarna till sommarlovet:)

Har haft funderingar på hur jag ska göra med skolan. E så less! Alla där hemma har försökt ge massa tips på hur jag ska göra för att orka, o jag hoppas dom kmr hjälpa. För annars vet jag int hur jag ska göra!

Men nu har jag iaf tänkt gå ut på en promenad i den sköna kvällssolen:) Ska försöka få me Lina, men tror hon har espri just nu. Men ska ringa o höra, annars får jag väl gå sj:P

Sen blire lite mer plugg...

Kram Kram

Blåbärsmuffins:P

Har haft en riktigt mysig helg me Linnea:D I lördags var vi riktigt aktiva, vi gymma, cykla o promma:) man kände sig duktig:P Nu e jag iaf i Pajala hos syrran o hennes pojkvän. Sitter o väntar på att blåbärsmuffinsen ska bli färdìga. Mums! Sen blir d nog o spela lite wii:P Jäklar va man kan trivas i Pajala:D

Fredagsmys;)

Fredagsmys me linnea igår kväll;) såg filmen American History X, o shit vad bra den var! Den var verkligen berörande. Idag e iaf våra planer att cykla in ti byn, köpa godis o sen gymma så svettet sprutar:P Så ska väcka henne nu så vi hinner ti affären innan den stängs:)

Tjingeling

Skidor på skaren:)

Har just kommit in efter att ha varit ute o åkt skidor på skaren me lillbrorsan:) riktigt skönt va d o jäklar va duktig han e:D Ska lära honom cykla i sommar, ser fram emot d:)
Nu ska jag gå o sätta igång en tvättmaskin, åker ti pajala på söndag för att sedan åka tibaka ti skellefte på måndag morgon. Så nu blire o börja packa igen:/

Tvätten väntar, bye bye:P

  

 
 



                                                      

En tripp ti Pajala:P

Den här dagen har d varit lite mera fart i:D Åkte me pappa ti pajala på morgonen för att besikta morsans gammla bil. Den gick konstigt nog igenom, vi båda blev en aning överraskade när vi hörde d:P
Stannade sedan kvar i pajala o va me flickorna i skolan:) fick lyssna när dom spela lite låtar. Jäklar vad man blev sugen på att börja me trummorna igen:P Men man kände sig lite ringrostig när man testa. D va ju ändå typ 2 år sedan man spela senast, så int så konstigt. Slapp iaf ta bussen hem:P Syrrans pojkvän erbjöd skjuss, gulligt av honom:)
Så resten av eftermiddagen o kvällen har jag tagit d lugnt:) o Kaninerna e alltid lika glada när man kmr hem:)
Laban gav mig en massa söta pussar;) dom e så söta så man håller på bli tokig!<3

Ska sova nu.

Natti Natti


 

Hehe, jag sitter på Björnen:P

Mina Hårbollar<3

Har tagit d ganska lugnt dom senaste dagarna:) har spenderat väldigt mkt tid me mina små hårbollar där ute;)
Dom har fått springa lösa på gården o vilken energi o glädje dom har:D man blir så glad av att vara me dom:) Kärlek<3 Laban min gamle gosse e verkligen som våran lilla hund;) han följer me vart vi än går, kmr när man ropar o så direkt ngn till person kmr ut så skuttar han fram o hälsar:) Som när Isak kom hem en dag så skuttade lilla Laban o mötte honom o så följde han me upp för trappan ända fram ti dörren:) han e ju bara för gullig;)
Några av hans söner har ärvt d från honom som tur e:D o d e Tilly, Franz o Zenit:) Tilly e dessutom en riktig duktig bergsklättrare;) hehe:P

Älskar verkligen mina hårbollar<3<3








Söta Laban ute på äventyr:)



Vårkänslor:)

Härligt! har just varit ute på en promenad me mamma o william:) älskar verkligen skogen! nästan alla kaniner har oxå fått vara ute idag, man ser verkligen på dom att dom njuter av våren:)
Tränade hoppning me Zenit idag, shit va duktig han e:D sen fick han även springa lös på gården, vilken energi han har:) Man blir så glad av kaninerna:D

kram kram

Hemfärd:D

Nu e d tidig morgon o packningen e helt färdig:)
Sitter nu o väntar tills jag ska med bussen in ti stan o sedan blire hemfärd:D
Har vaknat redan kl 5 så känner mig lite seg. Har bara sovit ungefär 5 timmar. Men d finns ju alltid chans att vila på bussen:)

Hoppas alla får en bra Påsk:) o ät mkt godis;)

Glad Påsk Allihopa:D


Natti Natti

Packningen e nästan färdig:)
Så ska lägga mig o sova nu så jag orkar upp imorgon.

Natti Natti

LOV! :D

Ä N T L I G E N ! !
Idag var det sista dagen i skolan för mig, har lov nu:D Guu så härligt säger jag bara!
Hade en riktigt lätt dag idag som tur va. Först Nkb, men eftersom att jag int skulle göra provet idag satt jag o Emelie o snacka ist:) Mkt trevligare;)
Sen va d 3:ornas projektmässa:) Kolla runt lite o så såg vi en film om 3 tjejer som varit i Gambia. Deras projekt hette "Svart på Vitt" och handlade alltså om skillnaderna mellan Sverige och Gambia. Riktigt intressant att se den filmen faktiskt:)
Idag var d även Musik 3:ornas premiär för deras konsert:) Alltid lika spännande o se vad dom hittar på:)
Efter den fick vi sluta:D Blev ju nästan överlycklig;P

Nu gäller d att packa allt som jag ska ta med hem:) Åker redan imorgon kl 7.20, så d blir en tidig morgon imorgon o en lång dag med flera timmar på bussen. Som skönt e så ska Pappa vänta på mig i Pajala:) Alltid skönt att åka bil dom sista 40 min:)

Hmm... tror jag har feber:/ Har ont i huvudet o känner mig konstigt varm.. Kanske därför jag frusit hela dagen?:S
Men ähh, d går väl över. Får int bli sjuk nu.

Men nu ska jag ta o börja fixa allt som ska göras. Packa, städa, diska m.m.

Hej Hej
 
Jag & mina älskade vindruvor;)

Min Laban fyller år <3

Idag var jag bara på en lektion i skolan, nämligen idrotten:) Hade sen matte men jag o Anna satt i matan o snacka o sen for vi in ti stan eftersom att vi int hade ngn svenska:) Härligt!
Har varit ganska så fint väder idag så kunde ha min nya jacka:) Guu så fin jag kände mig i den, hehe;)
Hade egentligen tänkt köpa ett par stora mjukisbrallor men dom var int alls så fina som jag trodde när jag testade dom. Hittade sen en stor huvtröjja o jag blev kär i den direkt:P Var ju bara tvungen att köpa den fast jag egentligen int hade råd med den;) Men så e d ibland:)

Imorgon e det sista dagen för mig i skolan, sköööönt!!! Ska bli så härligt att få slippa skolan ett tag:)
Som tur e så är int dagen så jobbig imorgon. HAr Nkb på morgonen o sen ska vi på någon projektmässa, tror jag. Sen har Musik 3:orna sin konsert imorgon så då ska vi få se den:D Ska bli riktigt spännande:) Resten av dagen har vi dans, då ska vi välja dikterna till Tankens Trädgård o sätta igång o jobba med danserna. Hoppas att d går bra:)

Men nu ska jag fortsätta packa till avfärd:)


Vink Vink




Idag fyller min älskade gubbe år:)  Grattis!

Laban 6år <3
Idag fyller min älskade gubbe år:)
Grattis!

Tränat:P

Ja då var man äntligen hemma efter skolan:)
Gick ganska snabbt idag, men fick ännu mer läxor o veta ännu mer prov som vi ska ha framöver:/ Fy fan...

Har varit på gymmet o tränat iaf så nu e jag helt slut. Skönt!
Ska ta o vila lite o sen ska jag väl ta o fixa lite middag. Men har ingen aning om vad jag ska laga. Finns alltid ngt som man kan slänga ihop. Längtar hem, då får man maten serverad;) Hehe:P

Tjingeling;)

Lärare, suck....

Sitter här i min lgh o väntar på att gå tibaka till skolan....
Vi började 9.50 imorse o jag kände mig riktigt duktig som orkade släpa mig iväg dit. Sen när vi väl kommer in i klassrummet står det att våran lärare inte e där o att vi bara ska läsa några sidor. GAHHH!! Man blir ju tokig! Man kunde ju fan haft en ordentlig sovmorgon eftersom att nästa lektion börjar först 12.45. Man blir ju bara så störd på lärarna ibland.
Kom iaf på att jag måst in ti stan o lämna tibaka min jacka som jag köpte i fredags, så jag passade på nu. Hittade även en annan jacka som jag ville ha så jag köpte den ist:D Blev riktigt nöjd denna gång:)

Men nu måst jag börja gå så jag hinner i tid till lektionen. Har bara 2 lektioner nu, Engelska o Dans:) Skönt!
Sen hade jag tänkt att jag ska gå o gymma ett tag efter skolan:) Ska bli skönt o få svettas lite;)

Bye Bye

Godistajm:P

Ingen skola idag heller för min del...
Det är sjukt så lat jag blivit, det är inte bra det här. Borde rycka upp mig. Skulle verkligen behöva en spark där bak, lr någon som hjälpte till med min motivation till att gå till skolan. Nästa vecka har jag bara skola 3 dagar så dom dagarna måste jag verkligen gå. Sen på Torsdagen blire hemfärd:) o då e d lov en vecka:D Härligt!

Haha, nu har jag varit utan godis i exakt en vecka:P Jäklar vad duktig jag känner mig:) Funderar om jag ska fortsätta hålla mig ifrån det eller om jag ska gottgöra mig idag med att köpa en liten (brukar oftast bli en stor) påse:P
Näe jag ska nog spara pengar, o så kan jag gottgöra mig med att köpa godis till busssen nästa vecka ist:) Då kan jag äta utan att få ångest;)
Snart e d påsk;)
Påsk = G O D I S



Shoppingrunda:)

Jajamänsan, idag promenera jag till stan för att leta en vårjacka:) Börjar bli så pass varmt nu med vinterjacka:)
Men jäklar vilken beslutsångest man kan ha! Hatar verkligen när man måste välja, det funkar verkligen inte för min hjärna. Stod säkert i affären över en timma o försökte välja mellan 3 jackor! D va ju nästan hemskt!
Men till slut köpte jag en iaf:)

Sen köpte jag frukt:)
Vindruvor o bananer:P
Haha, har fan snart ätit upp alla vindruvor xD Eller om jag ska erkänna, dom e redan slut:P
D e så sjukt gott!

Va sen o gymma igen, typ en timma:)

o nu blire o skriva färdigt en filmanalys som ska vara inlämnad imorgon:/
Får se hur d kommer gå...


Värme:D

Shit vilket härligt väder det har varit idag:)
Solen lyste och jag kunde sitta ute på balkongen o sola i linne:D Fick till och med lite färg;)

Har också varit duktig o varit ute o sprungit:)
Snart blir det konditionstest på idrotten igen och man villl ju ha ett bra resultat:P

Sen har jag faktiskt pluggat lite:)
Skrev färdigt en uppgift till Nkb och nu sitter jag o skriver på en filmanalys som ska vara inlämnad på fredag.
Tar lite i taget så jag ska orka.



RSS 2.0