Måndag 15 Augusti

























Underbart väder även denna dag. Mammas sista semesterdag så hon tog med en del av familjen på ett hemligt äventyr. Åkte först till Canyon i Masugnsbyn där vi fotade o kollade på den vackra naturen. Såg även 3 Falkar som säkert hade bo i klipporna. Gick även ner för den långa trappan (nått på 270 trappsteg), o sedan upp igen. Stannade sedan i Masugnsbyn Truck stop o köpte glass o dricka som vi fikade innan vi fortsatte vidare:) Alla trodde att vi skulle hem, men när morsan började köra mot vittangi så förstod vi alla att vi skulle till älgparken:P
Oj så söta älgarna var. William o Pappa fick mata den största tjuren. Vi fick klappa dom o även se när 2 kalvar diade sin mamma. En jätte härlig upplevelse. Klart man sett älgar, men aldrig varit sådär när dom.
Mammi o Pappi köpte även en snygg älgmössa till mig;) I en av mina favoritfärger, roosa;)
På kvällen hade jag mycket att göra. Städade klart resten av kaninernas burar o klippte klor. Sedan kom min fina vän Josefin på besök. Det blev att frisera hennes o Williams hår. Sedan var det bara att packa o lägga sig för att stiga upp nästa dag för att hinna med bussen tillbaka mot Skellefteå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0