Minisemester till Sundsvall

 
 
 
 
 
 
 
 
Några dagar efter årsskiftet åkte jag o karln på en liten semester ner till Sundsvall. Efter en stressig sommar o höst med flytt, jobb o plugg så var det välbehövligt med en liten resa bort från vardagen.
När vi var framme i Sundsvall o försökte hitta till hotellet vi bokat rum på hoppades jag att det inte var det hotellet som man såg högst uppe på ett berg. Men jajamänsan det var det o vägen dit upp var inte liiite brant. Vi tog oss upp o utsikten var hur fin som helst, speciellt när det var mörkt ute. Tyvärr så glömde jag bort att ta med mig systemkameran så fick ingen bra bild på det.
Vi hade bokat en lyxspadag som innehöll 80min behandling. Där ingick bland annat en lerinpackning som man efteråt kan skratta lite åt. Det var inte något som vi fastnade för, tror till o med det var en av de värsta sakerna karln har gjort haha. Annars var det hur härligt som helst att bada i varmkällorna, basta, få massage o ansiktsbehandling o en äta en super god o fräsch lunch!
Det blev även ett besök på casinot, som var över mina förväntingar, o innan hemfärd blev det såklart ett snabbt stopp på Ikea.
En lyckad resa som jag aldrig kommer glömma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0