Byte av rum

 
Det är redan Torsdag, den här veckan har varit lugn, nästan för lugn. Både jag o Karln är förkylda så vi försöker kurera oss.
Förra helgen när barnen var här bestämde vi oss för att byta rum. Jag o karln tog sovrummet här nere, äldsta pojken fick vårt sovrum på vinden o lillpojken fick ha kvar det rum pojkarna haft tillsammans men han fick göra om det precis som han ville det. Både vi o barnen blev super nöjda över resultatet! Alltså pojkarnas lycka när dom fick egna rum, det går inte ens att beskriva med ord hur underbart det var att se! Nu har dom i princip hela vinden för sig själva. Kvar är det bara lite småfix, som att hänga upp saker på väggarna, gardiner o skaffa lite nya möbler som behövs till pojkarnas rum o.s.v. Ska försöka komma ihåg att fota alla rum när vi fixat lite mer i dom så att ni får se.
Ute snöar o blåser det för fulla muggar. Blir väl en innedag igen med plugg o nässprayen. Tycker så synd om kaninerna när det är dåligt väder o dom får sitta i burarna. Men tar jag ut dom i det här vädret blir dom bara blöta o det är varken bra eller roligt för dom. Så dom får vila tills det blir bättre väder.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej! :D Ser att du pluggar förskollärare vid LTU. Hur är det? Funderar själv på att söka nämligen :) Hur är det ute på praktiken vs själva utbildningen? Känner mig så osäker på om det är min grej, men väldigt nyfiken.

Svar: Hej! Jag trivs väldigt bra med att läsa via LTU :) Visst finns det alltid saker som lärarna kan förbättra, men i helhet tycker jag att det är väldigt bra. Jag själv började läsa våren 2015, då hade jag aldrig jobbat inom förskolan o var jätte osäker på om det var det här jag ville. Men ju längre tiden går så känner jag mig mer säker på det här :) Ibland tvivlar man då det är ett tungt yrke, men samtidigt ger det så mycket glädje av barnen så det är värt det! Praktiken har än så länge varit bra tycker jag, lärt mig en hel del av det. Jag valde att läsa tills jag gjort först praktiken för att veta hur det ser ut på riktigt i förskolans värld, är glad att jag gjorde det! Hoppas du kommer på hur du vill göra! :) Men testa, man kan alltid hoppa av om man kommer på att det inte är något för en :)
Isabella

2017-03-09 @ 12:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0