En trevlig helg:)

Nu är man då hemma i skogen hos familjen. Rätt så skönt, men har haft det trevligt i Pajala med familj o vänner:) O träffat folk man inte träffat på riktigt länge:)

Började resan med att åka buss till pajala på Torsdagen, var hemskt att åka i bussen från Luleå, dåliga fläktar o ingen AC. O 3 1/2 timma i den hettan är inget att leka med. Möttes av min fina vän Josefin o sedan åkte jag hem till storsyrran, hennes sambo o lillkatten. Där jag ävernattade till fredagen:) Försökte vara inne på hennes internet, men där i skogen så funkar den inte så bra.

Fredagen så åkte vi till Pajala, marknaden var igång! Mötte pappa, lillsyrran o hennes kompis Liv. Så gick vi några stycken till torget o såg när lillsyrran sjöng o spelade. Måste bara säga att hon är grymt duktig o är så sjukt stolt över henne!:D Kan inte än riktigt förstå att en sådan röst kan komma från henne:)
Gick sedan på marknaden med pappa innan han skulle till jobbet. Sedan blev det lite karusell åk, kompisar, öltältet med storasyrran osv:) Kvällen blev det årets första dopp (!), träffade lovisas pojkvänns släkt, åt mat, förfesta lite o sedan blev det utgång.

Idag, lördag, vaknade jag vid 11. Fick besök av min kompis syskon, trevligt, har inte träffat dom på jätte länge så det var riktigt roligt:) Blev världens åskskur, familjen kom o gick sedan på marknaden o shoppade lite:) Blev sockar, skor, godisremmar o lite annat smått o gott.
Åkte sedan hem o här har vi firat lillbrorsan som fyller hela 9år idag! Tänka sig så snabbt tiden går:O Han blev då riktigt nöjd för presenterna, o det är inte alla som får gå på marknad på sin födelsedag;) Han behövde då inte betala mycket själv, alla bjöd honom;) Våran lillprins:)

Så det var en liten resumé om vad som har hänt dom senaste 3 dagarna:)























 
Trackback
RSS 2.0